پرسش و پاسخ

سوال 1033 25 مهر 1393
سلام خسته نباشید. پیرو سوال 955 و 1003. من بعد از گذشت 50 روز بعد از رابطه پر خطرم آزمایش رپید تست دادم و خوشبختانه منفی بود. و با یک پزشک عفونی صحبت کردم و با شرح توضیحات قبلی که در روز 25 بعد از رابطه آزمایش pcr من منفی بوده و تا حالا که 67 روز است کمی گلو درد و تورم غدد لنفاوی زیر گوش چپ را دارم و این پزشک آمپول دگزامتازون نوشته که در سه نوبت بزنم و حال چند سوال دارم .1 آیا من این آمپول که از دسته داروهای کروتنی است و ممکن است در تشخیص اچ ای وی خلل ایجاد کند و ممکن است باعث پیشرفت بیماری های ویروسی از ای قبیل گردد. استفاده کنم یانه. 2. آیا با آزمایش اچ ای وی در روز 20 الایزا و در روز 25 pcr و در روز 50 رپید تست در مرکز مشاوره که این سه آزمایش منفی بوده باز امکان دارد من اچ ای وی داشته باشم ولی چون در دوره پنجره هستم مشخص نشود. 3. به نظر شما من باید چه کار کنم که از نگرانی در بیام؟ 4. شما در جواب سوال قبلی من نوشته بودید که بیماری منونوکلئوز هم چنین علائمی دارد و اگر فکر کنیم این بیماری باشد راه تشخیص چیست؟
پاسخ کارشناس
الف) به توصیه و تجویز پزشک خود عمل کنید ب) امکانش خیلی کم است به نظر نمی آِید نیاز به تکرار آزمایش داشته باشید. ج) با یک روانشناس یا روانپزشک مشورت کنید. د) منونوکلئوز را با تست های اختصاصی خودش می شود بررسی کرد.